PaKaR-PaKaR BLoG

Kisah Benar : Adik Ipar Ketagih

19 tahun
Sumber asal : www.kualalumpurpost.net


Johor Bahru : Saya suami berusia 29 tahun dan ada anak lelaki berusia setahun. Adik ipar saya yang berusia 19 tahun tinggal bersama untuk membantu menjaga anak.
Masalah bermula sebaik saya gagal mengawal nafsu melihat adik ipar yang jelita dan bertubuh seksi serta berbaju tidur nipis masuk ke bilik saya.
Buat pengetahuan, sememangnya rutin setiap pagi adik ipar masuk ke bilik untuk mengambil anak selepas isteri saya yang bertugas sebagai guru pergi ke tempat kerja.
Saya yang bekerja sendiri, akan ke tempat kerja jam 10 pagi. Jadi, saya tinggal bersama anak dan adik ipar pada setiap hari. Biasanya adik ipar berbaju biasa bila masuk ke bilik saya.
Bagaimanapun, pada hari itu adik ipar berani masuk ke bilik saya dengan berbaju tidur nipis yang pendek dan seksi, membuatkan saya gagal mengawal nafsu. 
Pada mulanya saya bergurau dengan mengajak adik ipar berbaring di sebelah. Reaksinya sungguh memeranjatkan apabila akur tanpa banyak bicara. Kami melakukan seks oral dan sejak kejadian itu, kami sering melakukan perkara terkutuk itu ketika isteri tiada.
Kini saya bimbang perlakuan kami diketahui isteri kerana adik ipar seakan-akan mula ketagih seks. Malah, dia mengajak saya melakukan seks oral walau isteri ada di rumah.
Adik ipar menghantar SMS untuk menggoda saya bila isteri mandi. Jika saya tidak melayan, dia menghantar MMS bogel dan ini membuatkan saya tewas.
Saya tidur lewat dengan alasan ingin menonton bola untuk memuaskan nafsu adik ipar. Namun, saya menyesal dan bersalah terhadap isteri yang menyayangi saya sepenuh jiwa.
Telah pelbagai cara saya lakukan untuk hentikan semua ini daripada berlarutan, termasuk cuba menghantar adik ipar ke kampung. Namun, isteri sentiasa membangkang dengan alasan lebih selamat jika anak kami dijaga adik ipar. Saya buntu dan tertekan selagi tidak dapat mengatasi masalah ini.

7 comments:

Anonymous said...

pdah nok bnar .. dan taubat

Anonymous said...

meh cne bagi no tel adik ko kt aku boleh?

Anonymous said...

bagi tau adik ipar call saya masih single

Anonymous said...

Bgi tw lh ngan adix ipar awak tu sruh dea khwin ngan sya.......

Anonymous said...

barang best buat pe nk myesal...bamput 2 enak bro,,,yam-yam

nengz i love u said...

Mcm sdapp..

Lucy Saputri said...

Cerita Lucah Teruk Sex Melayu

Nurool Ternoda

Pecah Dara Juliana

Rogol Menantu

Ustazah RohanaCerita Dewasa Sedarah

Cerita Mesum Seks Dewasa

माँ की चुदाई

kongsi link ke blog anda di sini