PaKaR-PaKaR BLoG

Analisis Umur Wanita

Kakak yang adik adam analisis

Seorang wanita telah melakukan pembedahan plastik menegangkan muka dan payudaranya dengan pakar pembedahan yang terkenal.

Suatu hari dia membeli goreng pisang di kedai pak mail tokeng. Sewaktu membayarnya dia bertanya : "Agak2 pakcik bape umo saya?. Pak mail melihat atas dan bawah lalu menjawab :"Dalam 30 pak cik rasa.". Wanita itu membalas dengan hati bangga dan gembira:"Saya sebenarnya dah 38 pakcik."

Kemudian selepas itu wanita tersebut pergi membeli tiket wayang citer Nur Kasih. Ramai sangat orang jadi dia terpaksa beratur panjang untuk membelinya. Sedang beratur itu di depannya ada seorang mak cik. Wanita itu bertanya hal yang sama kepada makcik itu :"Agak2 makcik umo saya bape?" Makcik peminat citer Nur Kasih menjawab :"Makcik rasa umur kamu 25 tahun,kan?” Wanita itu semakin gembira:"Huk3 xde la makcik umur saya dah 38."

Selepas membeli tiket wanita tersebut pergi ke tempat parking keretanya sebab masuk pawagam lambat lagi. Kelihatan adik adam sedang bermain-main di tempat parking itu. Lalu wanita tersebut mendapatkan adik adam dan bertanya : "Adik tengok akak umo bape? Kalau adik betul akak bagi $100."

Adik adam : Saya boleh meneka umo kakak kalau kakak bagi saya tengok payudara kakak dan memegangnya.

Disebabkan perasaan teruja wanita tersebut memberi adik adam tengok dan memegangnya. Adik adam memerhati dan menganalisis sambil membelek-belek payudara wanita tersebut.

Selepas puas mentelaah Adik adam menjawab: Umur kakak 38 tahun.

Wanita : Tepatnya macamana adik tahu? Wanita itu sangat terkejut lalu memberi duit $100 seperti dijanjinya.

Adik adam : Saya beratur di belakang kakak masa beli tiket wayang.

7 comments:

ururules said...

ini kelako.. nice one

fazlynaa said...

thanks u hehe
please click like button and share the lough with ur friends.

MiZz ShINcHaN said...

1`. budak tu dh taw...
2. budak tu amb kesempatan... x senonoh btl.
hehe... :)

naimspark said...

haha....kalo la dpt jd adik adam kn bes

E-NYCE HAN said...

bape saiz tetek wanita tu plak?? haha

Aidil said...

hahaha..lawaklah...terkena akak tu..

lai lai ssg said...

bunguk la die tu,,.,xpsl2 bdk tu yg untung.,,wkwkwwk

kongsi link ke blog anda di sini