PaKaR-PaKaR BLoG

Pengalaman pertama aku digoda

"Seperti ini lah waktu tu.."pencerita beria-ria menunjukkan gambar ini menggambarkan bagaimana dasyatnya godaan yang pernah menguji kesusilaannya.


Aku merupakan seorang lelaki yang sangat bahagia. Awek aku cantik dan kami telah bercinta selama lebih dari setahun, jadi kami memutuskan untuk bertunang. Hanya ada satu hal kecil sering mengganggu aku, iaitu adik awek aku, Fara yang lebih muda dan lebih cantik. Calon adik ipar aku itu sering mengenakan baju yang sangat ketat dan selalu tanpa bra. Jika di rumahnya Fara seolah-olah sengaja dan sering membungkuk ketika di depan aku menyebabkan aku sering 'terpaksa' melihat kemantapan dan keindahan flora dan fauna di sebalik bukit yang berkembar itu.

Suatu hari aku berkunjung ke rumah awek aku. Entah kenapa hari itu hanya Fara seorang diri berada di rumah lalu kami berdua lepak dan berborak berdua-duaan di dalam rumah. Hari itu Fara mengenakan baju kuning yang nipis dan sangat ketat. Berkali-kali aku cuba membawa mata aku ke pohon-pohon rambutan dan pokok gajus di luar rumah namun usahaku hanya sia-sia. Sedang asyik berborak tiba-tiba Fara mendekati dan membisikkan kepada aku bahawa dia sedang mempunyai perasaan dan keinginan yang tidak mampu ditahan lagi. Perlahan dia mengucap ditelinga aku bahawa dia ingin bercinta dengan aku sekali sebelum aku menikahi kakaknya. Aku benar-benar terkejut dan diam tidak mampu berkata apa-apa. Kemudian perlahan-lahan dia bangun menampakkan lekuk seluruh tubuhnya sambil berkata "Fara ingin ke bilik, kalau abang mahu ikut la Fara."

Aku merasa saat itu seluruh badan aku gementar melihat Fara selangkah demi selangkah perlahan dengan menggoda menaiki tangga ke biliknya. Ketika berada di puncak tangga dia melepaskan seluar dalamnya dan melemparkan ke arah aku. Aku tidak dapat menahan lagi lalu terus menuju ke pintu rumah dan berlari keluar menuju ke keretaku.

Tiba-tiba kedengaran tepukan gemuruh dari bawah rumah awek aku, seluruh keluarga dan awek aku keluar dari bawah rumah dan semuanya bertepuk tangan. Awek aku tersenyum bangga melihat aku, ayahnya mendekati aku lalu memeluk mengucap tahniah "Kami sekeluarga merasa sangat gembira kerana kamu telah lulus ujian kami, kamu ternyata pemuda yang sangat baik dan tidak mudah tergoda dengan pujuk rayu wanita."

Aku merasa sangat gembira dan dengan ini aku berpesan kepada korang semua:
Jangan sesekali menyimpan kondom anda di dalam dompet, simpanlah ia di dalam kereta.16 comments:

Natrah said...

Haha klau dia x amek kondom, sah2 kantoi ngan bpak n awek dia

sazali said...

ramai girl cakap xpakai kondom lagi best? tol ke? ;)

Anonymous said...

shit.. aku pun terkena trap adik Fara.. demn!

haha!

eeeppp said...

hahaha . mcm siall :D :D

aina said...

lanjik lah..wkwkwk

aina said...
This comment has been removed by the author.
karim said...

siot

Anonymous said...

Pakai kondom gak ke?
mane best main guna kondom :P

Anonymous said...

selipar laki ke pompuan ni :p

lai lai ssg said...

hahaha,memang lawak la cite ni

keon said...

hahaha cm sial!!btw sempoi miaa!!

SabrizaTetek said...

Call me...012-2390004

Anonymous said...

lv2gyri4

agaqqm2r

f54yewr4t536

c068w7g8

gfadt2ww

Sulaiman Daud said...

Best sangat cerita ni.. Buatkan saya nak baca tiap hari..
Tumpang Iklan
Abang..seronoknya..
Nak lagi..boleh?
>>>Enlargexl:Besarkan Zakar <<<

Anonymous said...

Olah ,moga sll bernadsib vaik..

Unknown said...

Hehehee hai rizaTetek.nAk wssp awk ...boLeh x

kongsi link ke blog anda di sini